Reserva ràpida d´habitacions

Son Esteve

Les nostres activitats són les típiques del camp: la collita de les ametlles a l’estiu, la de les garroves a la tardor i la poda dels arbres fruiters a l´hivern. Tenim més de 43 ha on podeu anar d’excursió dins la finca o passar un dia molt agradable en companyia de les nostres estimades ovelles i les seves cries, els béns. Aquests darrers donen feina tot l’any, però son divertits i encantadors, ja ho veureu.

A l’estar situada Són Esteve en un paratge singular per als golfistes, estem en contacte amb els més prestigiosos camps de golf de l'illa. Son Esteve és un lloc molt apropiat per a situar la seva base: a 25 km. a la rodona hi ha 5 camps diferents, un d'ells a tan sols 1.5km, el Golf Andratx. Si voleu reservar el seu green fee a través nostre, ho farem amb molt de gust: vostè ve a gaudir ...

Vol bussejar a Sant Elm? L'hi podem facilitar amb la nostra "experiència busseig". Als voltants de l'illa Dragonera hi ha més de trenta llocs meravellosos de busseig amb vaixells enfonsats i coves .. L'Illa Dragonera és un parc natural el que significa: aigües transparents i cristal · lines,  ratlles, morenes, pops i a l'estiu moltes vegades es pot gaudir de la presència en aquesta aigua de dofins i peixos lluna.